om oss

Velkommen til www.minonorway.com som tilhører Mino Store Trade LTD, er produsent av klær med 10 års erfaring med OEM / ODM. Vår fabrikk er 35.000 kvadratmeter med over 1000 arbeidere og de viktigste produktene er nike, sko, og så videre. Vi har etablert et dypt samarbeid med noen av verdens berømte bedrifter, som verdens største forhandler Walmart, den berømte online-virksomheten Ebay, verdensberømte gaverhandlere Disney-komite, og vi har også rik erfaring for global detaljhandel og engros.


Ligger i New York, er www.minonorway.com ved siden av et av verdens raskest voksende område nord for Amerika. Vi har stabile kjøpskanaler som kan tilby over 5000 typer forbrukerprodukter. Vi er dedikert til å gi konkurransedyktig pris og god kvalitet til våre kunder. Hjelper kunden til å finne de passende produktene til favorittprisen er vår ånd. / p>


Våre fordeler:


1. Profesjonell Produsent

Vi har flere produksjonsbaser i klær, samler over 3000 ansatte og et profesjonelt R & D-team, noe som gjør at vi har sterke produksjonsevner.

2. Høy servicekvalitet

Vi mener at kundeservice er vårt viktigste arbeid, og konsekvent forsøker å overgå kunders forventninger. Og vi har mer enn 4 års dyrebar erfaring i oversjøisk eksport. Vi forstår behovene til hele markedet og er alltid i stand til å gi kjøperne de siste produktene for sine forskjellige regioner. Videre utvikler vårt designteam konsekvent og forbedrer alle serier, og er alltid på utsikter for ønskelige nye elementer.

3. Høy produktkvalitet

Produktkvalitetsstandarder er garantert. De fleste av våre produkter har bestått ISO 9001 internasjonalt kvalitetsstyringssystem. De produserte alle med beste rå og bearbeidet materiale og avansert teknologi. Hvert produkt må passere streng kvalitetskontroll før salg, inkludert støtbestandig test, batteritest og så videre.

4. Konkurransedyktig pris

Vi er lokalisert i Hangzhou og Fuzhou hvor er silkebasen i Kina, eie rikelig med råvarer og gjør masseproduksjon. I dette tilfellet kan vi tilby våre kunder lavprisproduktet med høy kvalitet.

Vi håper å samarbeide med kunder fra hele verden. Hvis du er interessert i våre produkter, er du velkommen til å kontakte oss. Du vil ha stor tillit til våre produkter.

Vår visjon

En direkte eksportplattform

Vi søker å gi globale kjøpere en one-stop-tjeneste. Ved å utnytte de nyeste klær, kjole, jerseys og integrerte forsyningskjedeløsninger, sikrer vi at vi opprettholder en gjennomsiktig, effektiv og kostnadseffektiv drift for å sikre at kundene får størst konkurransefortrinn.

Vår misjon

Vi søker å maksimere verdien for våre partnere

Gjennom strategisk integrering av våre ressurser og silke løsninger, satser vi på å oppnå maksimal verdi for våre investorer, kjøpere og produsenter på lang sikt.